Stand Fast! bohaterów, zdawanie męstwa

Batman, Spiderman, Punisher, Blade i inne takie...

Moderatorzy: Darlark, Konradussss, Thein, Koshara, TonyStark, Kevin, Mnil

Awatar użytkownika
Kamo
Strażnik wyschniętej studni
Posty: 235
Wiek: 24
Dołączył: 22 lut 2010
Skąd: Kruszwica

14 paź 2011, 7:25

Przed ruchem danej jednostki, czyli pierwszy zdaje ten co ma priorytet.
EterionAshri
Bębniarz z głębin
Posty: 144
Wiek: 20
Dołączył: 25 wrz 2011
Skąd: Małe miasto

14 paź 2011, 7:28

O ile potęga podbija rzut kostką?

Ok dzięki, tylko teraz już nie usunę...
Ostatnio zmieniony 14 paź 2011, 12:19 przez EterionAshri, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kamo
Strażnik wyschniętej studni
Posty: 235
Wiek: 24
Dołączył: 22 lut 2010
Skąd: Kruszwica

14 paź 2011, 7:34

Potęgą możesz modyfikować wynik o jedno oczko w górę albo w dół, ale to nie ten dział dla tego pytania.
Awatar użytkownika
Gotek
Treser wargów
Posty: 20
Dołączył: 22 kwie 2012
Skąd: Poznań

18 paź 2012, 20:33

Czy stand fast działa na na każdego boha czy na wybranych?
Pozdro! Gotek

Kupię:
Shadow Lorda
Orki z Mordoru
Awatar użytkownika
Dwarfik
Nadzorca Trolli
Posty: 607
Wiek: 20
Dołączył: 18 mar 2012
Skąd: Białystok

18 paź 2012, 20:42

Po breaku przed ruchem każdy bohater musi zdać test odwagi ... Jeśli się powiedzie to wydaje rozkaz Stand Fast, w promieniu 6 cali od niego( u niektórych 12 cali) wszystkie jednostki automatycznie zdają test na brejka ... Przy czym Stand Fast bohatera nie działa na innych bohaterów - każdy bohater musi sam zdać test odwagi ...

Pozdrawiam Dwarfik
Sprzedam nowiutkie wypraski goblinów z Goblin Town - więcej info priv ;)
King of Rohan pisze:PS. bo ja bym chciał grać na samych ROTN z GC, bez zwykłych ROTN


Mój WIP
Awatar użytkownika
Mnil
Redaktor
Posty: 1272
Wiek: 26
Dołączył: 19 lip 2008
Skąd: Poznań

18 paź 2012, 21:36

dodatkowo bohater zaatakowany nie moze wydać tej komendy (nie musi tez zdawac testu mestwa z racji tego ze juz walczy) i jednostki muszą zdawać pojedynczo ;)
Jesteś z Poznania? kliknij!

Bazarek u Mnila
Durbug Dashu! Durbug Dashu!!!
maffiu
Gobliński jeździec
Posty: 99
Wiek: 19
Dołączył: 10 kwie 2013
Skąd: Kraków

09 sty 2014, 12:12

czy stand fast zalicza się jako zasada specjalna (czy można ją zablokować? :>: )
kupię khand jednostki podstawowe
Awatar użytkownika
Arathorn
Honorowy Redaktor
Posty: 2346
Dołączył: 24 sty 2008

09 sty 2014, 15:41

Nie. Zasadą specjalną jest zasada opisana w profilu jednostki w sekcji zasada/y specjalna/e (czyli już np. nie ekwipunek).
Jesteś nowy? Przeczytaj. - nieaktualizowane. Nie gram już w figurkę. PM-ki z pytaniami mijają się z celem.
Awatar użytkownika
Eorl vel Plankton
Mistrz zardzewiałych zbroi
Posty: 486
Wiek: 22
Dołączył: 28 lut 2012
Skąd: Z Opalenicy WLKP

09 sty 2014, 15:47

A 12-sto calowy SF mozna wylaczyc np. Imrasiowi ?
-Ilu masz Morków?
-Wszystkich.

DMP 2014
Awatar użytkownika
Arathorn
Honorowy Redaktor
Posty: 2346
Dołączył: 24 sty 2008

09 sty 2014, 15:52

A znajduje się ta zasada pod napisem "zasada specjalna"?
Jesteś nowy? Przeczytaj. - nieaktualizowane. Nie gram już w figurkę. PM-ki z pytaniami mijają się z celem.
Awatar użytkownika
Jacek
Sztygar bazarkowy
Posty: 2445
Dołączył: 24 sty 2008
Skąd: Lbn

09 sty 2014, 19:46

Tylko wtedy zostaje mu 6" SF!
Kupię Warriors of Dunland - dowolne uzbrojenie.

ODPOWIEDZ