Punkty Potęgi

Batman, Spiderman, Punisher, Blade i inne takie...

Moderatorzy: Darlark, Konradussss, Thein, Koshara, TonyStark, Kevin, Mnil

Awatar użytkownika
Fenomen
Bębniarz z głębin
Posty: 148
Wiek: 28
Dołączył: 19 lut 2010
Skąd: Wrocław

26 lut 2015, 21:01

Witajcie;)
Pytanie dotyczące Aragorna i jego zasady specjalnej ;) W podręczniku nie jest to sprecyzowane... Jeżeli Aragorn wykorzysta wszystkie 3 punkty potęgi, to czy dalej co turę może wykonywać heroiczną akcję bądź podbijać rzuty darmowym punktem potęgi?
Dzięki za odpowiedź
Z popiołów strzelą znów ogniska
I mrok rozświetlą błyskawice.
Złamany miecz swą moc odzyska,
Król – tułacz wróci na stolicę.
Awatar użytkownika
staszkoPL
Mistrz zardzewiałych zbroi
Posty: 560
Wiek: 17
Dołączył: 31 sty 2014
Skąd: Poznań (Luboń)

26 lut 2015, 21:05

Tak, to jest zwykły punkt potęgi :)
Elfhells
Gobliński jeździec
Posty: 86
Wiek: 20
Dołączył: 14 paź 2012
Skąd: Warszawa

15 maja 2017, 18:30

W wyniku jakiegoś ciekawego czaru/zasady specjalnej mogę zadać K3 ran zamiast jednej. Rzucam K3. Czy mogę ten rzut podbić?

Pozdrawiam
Elfhells
LoneWolf
Mistrz zardzewiałych zbroi
Posty: 498
Wiek: 31
Dołączył: 01 cze 2008
Skąd: Kraków

15 maja 2017, 20:16

Nie możesz

ODPOWIEDZ