lider a bohater

Batman, Spiderman, Punisher, Blade i inne takie...

Moderatorzy: Darlark, Konradussss, Thein, Koshara, TonyStark, Kevin, Mnil

wilqu
Bębniarz z głębin
Posty: 122
Wiek: 37
Dołączył: 09 wrz 2017
Skąd: Kutno

19 wrz 2017, 17:55

Może ktoś na szybko podać różnice?
Jak ja to widzę i czy poprawnie:

Lider to głowa rozpiski może być na czele warbandy ale nie musi, może być w armyliscie wystawiony jako samopas.

Bohater imienny jak i zwykły champion(np. szaman orków) mogą prowadzić warband
ale już szaman orków nie może być liderem bo wymaga ku temu bycie bohaterem imiennym?

Szaman orków może mieć pod sobą warband ale samopas wypisany w armyliscie(rozpisce) nie może być jak imienni?

Generalnie takie są różnice czy coś inaczej.
Awatar użytkownika
Dwarfik
Nadzorca Trolli
Posty: 607
Wiek: 20
Dołączył: 18 mar 2012
Skąd: Białystok

19 wrz 2017, 17:59

Zasadniczo - Liderem nie musi być bohater imienny. Czyli taki Shaman orków również liderem może być :)
A i shamana orków też możesz wystawić samopas.

Imienni różnią się tylko i wyłącznie tym, że w rozpisce nie mogą się dublować w sensie nie możesz mieć jednocześnie dwóch Aragornów, ale Boromira i Aragorna już tak.

Pozdrawiam Dwarfik :D
Sprzedam nowiutkie wypraski goblinów z Goblin Town - więcej info priv ;)
King of Rohan pisze:PS. bo ja bym chciał grać na samych ROTN z GC, bez zwykłych ROTN


Mój WIP
wilqu
Bębniarz z głębin
Posty: 122
Wiek: 37
Dołączył: 09 wrz 2017
Skąd: Kutno

19 wrz 2017, 18:19

To super dzięki:) Już się obawiałem że Shagrat Gorbag i Grishnak to sami lider slot i brak mi głów warband.

ODPOWIEDZ