Znaleziono 403 wyniki

autor: Ezreal
18 sty 2016, 17:20
Forum: Kosz
Temat: rarytasy i nie tylko, wielka kolekcja
Odpowiedzi: 12
Odsłony: 1747

rarytasy i nie tylko, wielka kolekcja

Sprzedam: Bohaterowie Saruman ft & mtd - 50 zł Sauron TT(FC) - 80zł Sauron Necromancer TT (Metal)- 60zł Katapulta + troll + obsługa wszystko metal TT+ - 100zł Gulavhar TT+( robiony na magnesach) - 80zł Black Numenorean Command Squuad TT - 80 zł Radagast the brown Ft & Zaprzęg króliczy(oczyszczony i ...
autor: Ezreal
03 mar 2015, 22:37
Forum: Prace w toku
Temat: WIP Tonego - IronHills
Odpowiedzi: 913
Odsłony: 110444

Obrazek

Tu chyba jest.

Propsy dla TonyStark :) Muszę przyjść i zobaczyć go na żywo.
autor: Ezreal
07 gru 2014, 11:39
Forum: Liga Ogólnopolska
Temat: Uściślenia sędziowskie - komentarze
Odpowiedzi: 392
Odsłony: 57222

Niestety mylisz się Libra. Powiedz zasady mają być zweryfikowane tak jak ty podajesz bo tak? Nie podałeś żadnej racjonalnej argumentacji tego co piszesz, a według mnie to co pisze Ajas ma spory sens.
autor: Ezreal
24 lis 2014, 23:04
Forum: Magia
Temat: Pokrzepienie ducha
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 2621

One dostały profile. Dokładnie takie same jak były wcześniej. Możesz sobie wierzyć w co chcesz, ale gram w tą grę wystarczająco długo by wiedzieć, że GW nie lubi wprowadzać 2 profili dla jednej postaci, zrobili tak tylko w kilku i to bardzo szczególnych przypadkach (Sauron, Glorfindel) ale są one po...
autor: Ezreal
24 lis 2014, 22:17
Forum: Magia
Temat: Pokrzepienie ducha
Odpowiedzi: 10
Odsłony: 2621

Wg mnie wyjdą nowe modele i profile białej rady z dol guldur. "leave Sauron to me" i te sprawy xd Raczej bym na to nie liczył. Biała rada już jest. Nowe modele do hobbita wyszły do niej wraz z premierą 1-szej części, a nowe profile są na 95% niemożliwe :). Ale zawsze zostaje mieć nadzieję, że jest ...
autor: Ezreal
23 lis 2014, 23:55
Forum: Liga Ogólnopolska
Temat: Uściślenia sędziowskie - komentarze
Odpowiedzi: 392
Odsłony: 57222

A co to za problem biorąc pod uwagę, że trol niesie samemu katape 6" ? Dobrze ustawiona prędzej sprawi problem przeciwnikowi niż graczowi ją kontrolującemu.
autor: Ezreal
22 lis 2014, 15:43
Forum: Liga Ogólnopolska
Temat: Uściślenia sędziowskie - komentarze
Odpowiedzi: 392
Odsłony: 57222

Pokaż mi chodź jeden zapis w FAQ, który jest właśnie nie rozsądny i totalnie niszczy dany model który przed tym FAQ mógłby być całkiem grywalny.
autor: Ezreal
22 lis 2014, 11:42
Forum: Liga Ogólnopolska
Temat: Uściślenia sędziowskie - komentarze
Odpowiedzi: 392
Odsłony: 57222

Następnym razem drodzy sędziowie miło by było gdybyście przy ustalaniu zasad podeszli do tej gry ze zdrowym rozsądkiem tak jak to GW robi we wszystkich swoich FAQ. Q: If Beorn™ begins the turn in his man form, surrounded by models (but not in combat) and subsequently transforms into Beorn the Bear, ...
autor: Ezreal
10 kwie 2014, 17:30
Forum: Testy odwagi
Temat: Spectre
Odpowiedzi: 8
Odsłony: 2268

Pierwsze trzy można 4 i 5 nie.
autor: Ezreal
01 kwie 2014, 17:10
Forum: O! Forum Mitrila
Temat: Prima Aprilis 2014
Odpowiedzi: 16
Odsłony: 9022

Chłopczyku naucz się czytać wszystko co jest napisane, a nie co górny post i pisać kretyński komentarz. Jak już zostało napisane Pablo pisze z tabletu. A tak btw. przy okazji tego ziomka który napisał powyższy post miło by było gdyby ktoś coś zrobił z tą opcją skąd ktoś pochodzi, bo wpisy znikąd nie...
autor: Ezreal
01 kwie 2014, 11:56
Forum: O! Forum Mitrila
Temat: rangi
Odpowiedzi: 5
Odsłony: 3604

Nie po 15.

Masz u góry napisane. Co ileś postów masz coraz wyższą rangę.
autor: Ezreal
12 mar 2014, 11:10
Forum: Testy odwagi
Temat: Testy Męstwa
Odpowiedzi: 21
Odsłony: 6427

Człowieku piszesz jakieś totalne bzdury w 2 tematach. To wyjaśnij mi jaki cel jest kazać komuś zdać męstwo skoro i tak wiemy, że je zda automatycznie?
autor: Ezreal
12 mar 2014, 11:07
Forum: Kosz
Temat: Dyskusje sędziowskie - komentarze
Odpowiedzi: 136
Odsłony: 20749

Aha, a to w takim razie według twojego rozumowania w jakim celu masz 2 raz kazać zdawać?

A zasada o którą pytasz jest w rulebooku to Hobbita w dziale odwaga.
autor: Ezreal
12 mar 2014, 10:07
Forum: Kosz
Temat: Dyskusje sędziowskie - komentarze
Odpowiedzi: 136
Odsłony: 20749

Tak, nie można drugi raz poddać go działaniu zasady spectr gdyż zdawał już męstwo które raz oblał, ale to nie zmienia faktu, że 2 razy z tego samego powodu męstwa się nie zdaje.

Wyszukiwanie zaawansowane